Professionals & Partners services

Ga(at) jij of een van jouw professional(s) starten op een opdracht? Dan kunnen wij jou ondersteunen met onze Professionals & Partners services. Dit voorziet onder andere in snelle betaling van facturen, verzekeringen en persoonlijke ontwikkeling van professionals. Jij kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Advanced of Complete.  

Professionals services

Basic (€0,00 per gewerkt uur): Met de Basic service handelen wij snel en zorgvuldig het contract af voor jouw opdracht en betalen wij jouw facturen wanneer de opdrachtgever ons heeft betaald. 

Advanced (i.p.v. €2,50 per gewerkt uurnu voor €1,75 per gewerkt uur) Met de Advanced service betalen wij jouw facturen met 14 dagen, heb je een persoonlijke relatiemanager voor vragen en advies en ben je automatisch verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid via onze partner Alicia Benefits.

https://select.aliciabenefits.com/verzekeringen/.

Onze partner Alicia Benefits,biedt jou nog meer voordelen. Zo krijg je met Advanced de cyberclear-verzekering, wat jou verzekert tegen hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal, cyber-aanvallen en aansprakelijkheid hierop door jouw opdrachtgever.

Daarnaast kan met de Advanced en Complete Services gedurende je opdracht onbeperkt cursussen en trainingen volgen.

Tot slot kan je met de Advanced en Complete Services gedurende je opdracht en tot twee maanden na het beëindigingen gratis trainingen en cursussen volgen. Hierbij een overzicht van trainingen en cursussen die wij aanbieden. Kijk alvast of er interessante trainingen voor jou tussen zitten.

Complete (i.p.v. €5 per gewerkt uur nu voor €3,75 per gewerkt uur): Binnen 10 dagen uitbetaald worden, gebruik maken van een arbeidsongeschiktheidsvoorziening en alle andere voordelen van de Advanced Services krijgen? Kies dan voor de Complete Services.  

De SiCC oplossing, Select iCommunity Crowdsurance, zorgt ervoor dat Select Complete-leden er niet alleen voor staan als ze even uit de running zijn. Dankzij deze schenkkring krijgen ze als bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid tot 2 jaar lang een maandelijkse uitkering van rond de €2000 netto, en arbo-dienstverlening om ze zo snel mogelijk weer op de been te helpen. Een vangnet voor professionals, door professionals.

https://select.aliciabenefits.com/verzekering/sicc/

Kies een service die bij je past

Heb je nog vragen over de services? Neem dan contact met ons op via Rik Steinfort (rik.steinfort@staffingms.com/ +316 – 29 01 11 79).

Partner Services (leverancier van Professionals:

Basic (€0 per gewerkt uur): Met de Basic service handelen wij snel en zorgvuldig het contract af voor de opdracht van jouw professional(s) en betalen wij jouw facturen wanneer de opdrachtgever ons heeft betaald. 

Advanced (i.p.v. €2 per gewerkt uur nu voor €1,50 per gewerkt uur): Met de Advanced service betalen wij jouw facturen met 14 dagen, heb je een persoonlijke relatiemanager voor vragen en advies en kun je deelnemen aan een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wil je jouw professionals of de bankzitters gratis onlinetrainingen en cursussen laten volgen via onze Partner MyCademy? Dat kan wanneer je kiest voor de Advanced Services. Hierbij een overzicht van trainingen en cursussen die wij aanbieden. Kijk alvast of er interessante trainingen zitten voor jouw professionals.

Complete (i.p.v. €4 per gewerkt uur nu voor €3,50 per gewerkt uur): Nog sneller betaald worden kan met Complete. Met deze service staat het geld al met 10 dagen op jouw rekening. Uiteraard maak je dan ook gebruik van alle Advanced voordelen gebruikmaken.

Kies een service die bij je past

Heb je nog vragen over de services? Neem dan contact met ons op via Rik Steinfort (rik.steinfort@staffingms.com/ +316 – 29 01 11 79).

Inloggen